torsdag 29. januar 2009

Hjemme igjen!

Nok en gang er det veldig deilig å være hjemme igjen! I tillegg er det litt spesielt for oss 3. Vi dro rett fra flyplassen til Krunehagen. Vi har nå flyttet inn i nytt hus.

Mandag morgen ble det tatt ny ultralyd av magen til AM. Det ble konstatert at CT som ble tatt lørdag og den siste ultralyden viste det samme: ingenting. Ingenting annet enn bæsj i hvert fall. Han har for mye bæsj inni der og det har vi begynt på medisiner for. I tillegg har AM fått pustemedisiner så han kanskje kan holde seg frisk litt lenger enn 2 dager av gangen.

Legen som tok i mot oss kunne ikke høre noe i lungene til AM da han lyttet på torsdag, men i narkosen ble han jo tett. De konstaterte at AM har noe i lungene sine men at det sitter veldig fast. Han er veldig flink til å ta medisinene sine og han får til og med en dose i barnehagen. Det går over all forventing.

Nå skal vi få orden i huset - litt mer orden i hvert fall. Det er ikke så veldig ille så vi klarer oss bra! AM skal i "huset vårt" men selv om vi har bodd hos mormor og morfar lenge så er det greit å sove der på lørdag. Solveig skal ha innflyttingsparty så det er bra med velvillig gutt. Vi skal også få muligheten til å sove. Ja faktisk! Sove! Det er ganske stor mangel på søvn. Jeg har ikke sovet en natt gjennom siden torsdag. Å og jeg er veldig forkjølet og AM har litt. Vi tåler ikke sykehuslufta så vi blir tette, snørrete og skikkelig vondt i halsen hver gang vi må overnatte på sykehus.

Å har snart fått fikset tv nå. Det er slike ting han holder på med mens jeg informerer venner og kjente her. Det er jo koselig å ha tv da. Syns det er lite på tv om dagen men vi kan få med oss det lille som er - og litt nyheter en gang i blandt. Jeg for min del syns det holder med nyhetene på radioen hver morgen. Bildene klarer jeg uten problemer å lage selv!

Nå holder det ikke for Åsmund å ha tv. Det er noe han ikke får til så han skal prøve på laptopen. Å snakker om noe prikker her... Vi får se hva det blir til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar