lørdag 30. august 2008

Torsdag 28.08.08

Vi var alle veldig trøtte i går og mye å tenke på, så vi gikk tidlig til sengs. Kl 2315 sto det plutselig en mann i døra og pratet om at han kom tilbake for bleieskifte på AM i natt. Jeg ble veldig forvirret men klarte i hvert fall å få takket nei til bleieskifte og at han skulle få sove hele natten. Vi pleier jo aldri vekke ham på natta for å bytte bleie! Han ville se inn til oss ca kl 7, før vaktskifte. Det kunne han heller få lov til.

AM og jeg er ikke vant til å sove på samme rom så midt på natta våknet jeg av at han ristet i sprinkelsenga og pratet om pappa. Men kl 0605 var AM helt klar for å stå opp. Han lå med MP3-spiller på i ca 30 min før vi måtte ta fram bøker og lese litt om Postmann Pat og Gråtass. Åsmund kom rett før 7. Siden AM skulle i MR og ikke kan ligge stille så lenge så ble det narkose og da også fasting. Ingen mat og drikke etter kl 0200 på natta.

For å ikke plage ham unødig med stikk så valgte de å gi ham narkose i maske først og deretter sette venflon. Han fikk leke litt med maska først før de satte på slangen. Alt var helt greit til de skrudde på narkosegassen. Den lukter ikke noe spesielt godt og dermed begynte han å grine og kjempe imot. Men siden han grein så kom også narkosen fortere ned i lungene og det gikk bare noen få sekunder før han sov godt.

Vi ble forespeilet ca 1 time men det gikk 2 timer. Da ble han trillet tilbake til rommet hvor vi ventet og han våknet ganske fort. Etter narkose er det en fordel at han sover, men det fikk vi ikke til. Han lå i senga si i ca 2 timer og bare så rett ut i lufta. Han ville ganske fort ha vann etter han hadde våknet men det var først etter de to timene med blikket ut i lufta at vi klarte å få i ham noen druer.

Vi fikk en tur ned til Oslo sentrum med trikk (tikk) som var ganske stort! Det viser godt på AM at dagene her tar på, og vi kjenner det vi også. Når AM er i senga er vi helt utslitt. Ingen seine kvelder her. Det er ikke så mye å gjøre her heller etter at AM er i senga. Noen må uansett passe på ham så vi kan ikke gå så veldig langt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar