mandag 27. april 2009

Chess er "over"

Nå er den intense spillingen over for denne gangen. Vi kan se tilbake på nok et eventyr. Det har vært en opplevelse og veldig interessant å være med på. Vi fikk bokstavelig talt en pangstart på spillingen. AM har vært veldig flink og passet masse på mormor og morfar. Samtidig har mormor og morfar stilt opp flittig og passet for "harde livet".

Lørdag 25.4 var morfar og AM og så på utstilling av veteranbiler. Søndag hadde AM med seg morfar og tante Solveig på Chess-konsert. 2 timer og 12 minutter! Det gikk veldig bra. AM konstaterte før konserten at "der er mamma" og etter litt "der er pappa og". Det var helt stille og AM hadde bare ligget på gulvet en liten stund med bilen sin, helt på slutten av konserten. Han var veldig flink og hadde på hørselvern. Greit å prøve å beskytte hørselen så lenge man kan. ;-)

Åsmund og jeg trives veldig godt i KHM og vi gleder oss til hver øvelse og konsert. (Selv om det er litt godt når det er ferdig nå.) Nå gleder vi oss til en "vanlig" øvelse den 7.5. Det er øvingsfri den 30.4 og det er sikkert lurt. Det har vært ganske intenst en stund. Men vi må nok øve litt allikevel. Har blitt litt avhengige. Begge øver og koser oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar