tirsdag 7. april 2009

Til utlån

Vi har lånt bort AM. Han har sovet 1 natt hos mormor og morfar, han skal i hvert fall sove der en natt til. Det er greit om kvelden og rart om morgenen. Vi pleier å måtte stå opp kl 0545 for å få tid til en gutt som trenger tid og som syns alt er mye bedre når han bare får springe rundt naken på badet! Vi har ikke sett AM i dag en gang. Det føles litt rart og tomt, men vi er veldig flinke og AM er flinkere. Han har 2 kvelder på rad lagt seg veldig fint hos mormor og morfar.

I morgen har barnehagen (bhg) åpent til kl 12. Han får være hos mormor og morfar i morgen også. Siden de allikevel er hjemme... Morfar og AM kokkelerer veldig godt sammen. De har vært ute mye - våren er her hos oss :-). AM har fått sandkasse på terrassen deres og sier "hade" når vi sender ham ut for å leke. Det er helt greit å være alene i hagen hos mormor og morfar.

Siden AM er borte har vi utnyttet anledningen til å få tatt påskehandelen og handle sandkasse. Nå må vi "bare" få satt den opp i hagen og få sanden "ombord". Vi håper AM vil slå seg til rette i hagen her i "Huset vårt" også. Vi gleder oss veldig til han skal valse rundt utenfor her mens vi gjør andre ting. AM kan se inn i huset fra hagen - han kan ha litt kontroll på oss.

Påsken vår blir ikke så mange sprell. Vi håper på dagsturer i stedet for fjelltur. Vi har fått litt nok av snøen og er veldig glad for at våren har kommet til Jæren. Det er en ubeskrivelig følelse å våkne opp til fuglekvitter, småsko, lysere og lenger dager.

Vi vil ønske dere en riktig god påske!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar