søndag 14. februar 2010

26. januar var vi på SUS - Stavanger Universitetssykehus, for nye blodprøver, røntgen og ultralyd (ul). Det var en ganske ekkel opplevelse! Det viste seg at SUS ikke hadde fått noe å gå på. Det var ul som ikke var til å stole på. De hadde ikke fått noe å sammenligne med og det var jeg som satt og sa hva de skulle ta bilder av. Sånn skal det ikke være! Men takket være meg så hadde de i hvert fall fått sammenlignet før vi kom og skulle snakke med lege den 11. februar.

Resultatet var nå i hvert fall bra! Ingenting på blodprøvene, ul eller røntgen. Neste sjekk er på Riksen i mai.

Vi er veldig usikre på hvordan vi skal gjøre det framover. Om vi skal si vi vil ha alle kontrollene på Riksen. AM har nemlig vært hjemme i 3 uker sammenhengende nå pga vannkopper i bhg. Siden vi denne gangen har måttet holde ham frisk til 2 datoer, og ikke bare 1 dato, så ble det veldig slitsomt og vanskelig. Vi var jo litt heldige siden jeg ble sykemeldt 100 % 21. januar. Hvis ikke hadde vi hatt store utfordringer med å få barnepass til å gå opp. Det er jo ikke sikkert vi er like heldige om 1 år.

Men nå kan vi godt få vannkopper, hadde vært godt å bli ferdig med det! Men nå får vi det vel ikke...

En god ting har det kommet av denne tiden hjemme. AM har pottetrening og det er ikke mange uhell vi har. Ser en slutt på bleiene :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar