onsdag 8. oktober 2008

Mandag 06.10.08

Det ble litt sent i går med film på brakka så det var ikke lettere å stå opp. Vi ble litt forbauset da vi fant Å på avdelingskjøkkenet. Han kunne svare ja på at han hadde gått fra sønnen sin på rommet alene. Solveig og jeg fortet oss inn på rommet og i senga satt en gutt med svære øyne. Han var helt innforstått med at pappa hentet ”gøt”. Han hadde spurt etter grøt og den eneste måten å fikse det på var å gå fra gutten så pappa hadde gjort en avtale. Det gikk helt fint! Ingen tårer eller fortvilelse.

AM spiste godt og vi håpet det skulle fortsette ut over dagen. Pga at legevisitten ville se på såret ble han liggende en god stund i senga etter sårstell. Det var verdt ventingen da legen ga oss lov til å gå ut. Vi måtte benytte oss av det med en gang og tok oss en tur til Ullevål stadion på butikk. Greit å få tak i noe juice som er forholdsvis lett å måle. Vi fører fortsatt drikke og matliste så alt gjelder.

Mens vi var borte hadde vi fått nye romkamerater. En liten gutt på 6 mnd. De skal hjem på perm til i morgen så vi får enda en natt alene på rommet! Det er helt fantastisk å ha rommet for oss selv. Vi har virkelig benyttet oss av det. Det var litt vanskelig å få AM til å sove i dag men da han først sovnet så klappet også de tre voksne sammen!

Tante Solveig reiste fra oss i 16-tiden og det føltes veldig tomt. Vi har en slik innstilling nå at vi skal bare holde ut. Vi er litt frynsete i kantene nå så det betydde ekstra mye at Solveig kom og ble her noen dager. For dere som har prøvd så vet dere at man blir litt smårar av å være innestengt på et sykehus!

Drikkelista har ikke strukket til helt i dag men vi ble forsikret om at ingen kommer til å sette i noen venflon med drypp nå. Det var en god følelse selv om vi må kjempe like mye framover. Vi regner med at mat og drikke går bedre når vi bare klarer å komme oss hjem.

Jeg var veldig tøff i kveld. Skal prøve å sove alene på brakka i natt. Sist jeg prøvde på det så sov jeg lite og grein mye. Men jeg tror jeg er så utslitt og utmattet at det skal gå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar