søndag 5. oktober 2008

Torsdag 02.10.08

AM lå på overvåkningen frem til kl 0200. Da kom de inn på rommet med ham igjen. Han hadde visst vært våken en stund. Da han kom inn på rommet igjen ble han fort rolig. Mamma hadde fått egen seng og kunne ligge ved siden av og holde hender gjennom sprinklene. Vi sovnet begge to.

Kl 0645 kom nattevakten for å måle temp og gi stikkpiller. Da våknet vi og fikk ikke sove igjen. Men natta var i hvert fall bra nok. Etter lunsj sov vi alle sammen. Åsmund har sovet godt alle nettene så han stod opp og hentet klærne fra tørketrommelen, mens AM og mamma sov litt til.

Dagene er veldig like og variasjonene er i form av hvilke leker og filmer som er populære. Dagens blodprøver har fortalt at verdiene har gått litt ned, vi vet veldig lite bortsett fra at feberen fortsatt er der.

I kveld fikk vi besøk og det er oppmuntrende. Det er ikke før nå AM har vært i form til å ta imot besøk og vi har kjent på at vi er litt innesperret her. AM var litt urolig i dag og det viste godt at han ikke hadde planer om å sove! Vi spurte etter hjelp og de kom inn med en sprøyte han skulle ha i munnen. Det er bare allergimedisiner med sløvende virkning. Dette kom opp igjen så vi valgte å heller legge oss alle sammen så vi kunne slappe av. AM sovnet veldig seint men han sov godt.

Bandasjen til AM ble tatt av over venflonen i dag så vi fikk se litt av hånda. Dermed ble venflonen tatt bort. Den sto ikke lenger inni på riktig sted og hånda var hoven og øm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar