onsdag 8. oktober 2008

Søndag 05.10.08

Klokka ringte altfor tidlig i dag! Men da vi kom opp på avdelingen var ”Den lille røde traktoren” godt i gang på DVD’en. Det var ingen sonde i AM sin nese. I 5-tida våknet Å av noe uffing, stønning og au og kunne konstatere at sonden var dratt ut og hang i tapen på pysjarmen. Ny sonde ble lagt ned før medisinen skulle inn. Med godt samarbeid mellom AM, tante Solveig, mamma og pappa klarte vi også å få vasket håret på gutten.

Legevisitt var innom men vi syns ikke de har så veldig mye fornuftig å fortelle oss lenger. Svarene på blodprøvene var heller ikke kommet så det var ikke annet enn ”Ja, det går fint her?”

Det er mye som kan ta bort oppmerksomhet hos unge gutter men vår gutt klarer vi ikke det på. AM og jeg er veldig forkjølet – vi tåler ikke sykehusluft… Så det er litt tungt med pusting, slim i halsen og snørr i nesen, spesielt snørr og sonde er en dårlig kombinasjon.

Utpå ettermiddagen fikk vi besøk og vi fikk også McDonaldsmat brakt til sykehuset av tante Solveig og Karine. Vi tror vi må søke om å få ha Karine med oss hjem. Hun er den eneste som AM ikke protesterer for når det er snakk om mat og drikke. Sier Karine ”drikk” så er det lov! AM fikk i seg godt med mat og drikke så vi var alle veldig fornøyd.

AM liker ikke at såret skal skylles men det er jo en av ondene man bare må gjennom her. Men i kveld kjempet han så mye i mot at han var helt utslitt da dette var ferdig. Han la seg veldig fint ned i senga og sovnet etter veldig kort stund.

Solveig og jeg tok med oss laptopen tilbake til brakka. Vi så ”Frøken Detektiv” og det var ganske avslappende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar