søndag 5. oktober 2008

Tirsdag 30.09.08

AM var helt våken kl 0600, og jeg tok han ned i senga til meg og vi prøvde å slappe av en stund. Deretter fant vi noen bøker og lå og leste om Duck og de andre vennene til lokomotivet Thomas. Vi koset oss masse.

Kl 8 begynte vi å lure på hvor pappa var. Kl 0830 avtalte vi med sykepleiere at vi skulle ned i informasjonen for å få tak i pappa. Vi ringte opp til rommet hans, og han kom seg ut. Vi traff ham i heisen. Mobilen hadde blitt strømløs i løpet av natten, og siden det er den som fungerer som vekkerklokke, var det regnet som vekket ham – litt sent...

Vi fikk, for et par dager siden, beskjed om at vi kunne reise hjem på onsdag. Vi fikk ny beskjed i dag morges om at de ville sende oss hjem i dag så vi var nesten helt ferdigpakket da vi oppdaget at AM gikk rart og var veldig bleik. Han sovnet i senga si før lunsj og kl 1330 målte vi feber til 37,7. Tror aldri jeg har sett AM så bleik! Kl 1420 hadde han 38,1 så i løpet av 50 min. hadde feberen steget med 0,4. Jeg ga fort beskjed til sykepleieren at jeg ikke reiser hjem med en gutt som har feber. Det var en stor nedtur, men tross alt bedre at det kom mens vi fortsatt var på sykehuset!

Vi blir her! Vi reiser ikke hjem så lenge AM er syk! Nå blir det blodprøver og oppfølging. Ut på ettermiddagen, snakket vi med Kikki (legen som opererte) og hun ville ta prøve av sårvæska der drenet hadde vært. Siden det var meningen at vi skulle reise, er allerede kateteret fjernet. 2 slanger mindre, og på dagtid har de også koblet fra drypp.

AM fikk noe avslappende før legen begynte på sitt. Først ble det presset ut noe sårvæske og deretter tatt prøve. Legen forklarte at man måtte være forsiktig - Ikke ta ut for lite (trykket må bort) men allikevel la noe være slik at det gror bra.

Da vi snakket med legen hadde AM nettopp fått ny bleie. Vi hadde ventet på at han skulle tisse siden de tok bort kateteret. De ville ikke ha sendt oss hjem uten at AM tisset! Vi hadde fangst ut på ettermiddagen så alt var greit, men pga lite væskeinntak ble dryppet satt på til kvelden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar