torsdag 30. oktober 2008

Tusen takk!

Nok en gang: Tusen takk til alle dere der ute som er der for oss på mange forskjellige måter! Vi har ikke hatt mye kapasitet til å ha kontakt med så mange men det er veldig godt bare å vite at dere er der. Det blir litt sjeldnere oppdateringer når vi ikke er på sykehuset men vi begynner så smått å få litt mer kapasitet. Vi sover ikke lenger ved hver anledning så det er større sjans for å få tak i oss nå. Det går gradvis men: Vi melder oss herved inn i det sosiale livet igjen!

Siste nytt: Vi har vært på Riksen og fått sjekket "hullet" i magen. Det går veldig bra og ser veldig fint ut. Legen var veldig imponert over hvor fint arret er og ikke minst hullet. Hun hadde tydeligvis sett for seg at det ble litt av et krater. Det første hun sa var at hun hadde tenkt på oss og at AM var en av de man ikke glemmer. De har ikke styrt mindre for å få det til heller da. Og vi er nok ingen lette pasienter! Stiller spørsmål om alt og skal vite hvorfor og hvordan. AM har fått klarsignal til oppstart i barnehage 10.11 så nå venter vi i spenning.

I tillegg til dette så fikk vi inn bud på huset i dag som vi kunne godta og er fornøyd med. Det er en bekymring mindre og det føles veldig godt. Det ble ytret ønske om å overta huset 1.12 og det skal vi klare! Da trenger vi ikke tenke på huset når vinteren herjer Kongsberg som verst.

Til dere som lurer: Ja, vi har flyttet. Vi bor på Sandnes hos mormor og morfar. Da vi havnet inn på Riksen første gangen la vi alt av husinteresse på hylla. Når vi nå får kommet igang skikkelig med hverdagen så kan vi begynne og se igjen. Det går forbausende bra her i Rubinveien foreløpig, selv om vi bor oppå hverandre. Åsmund har tatt med seg jobben hit og har fått installert seg med pcen sin. Jeg har fått meg jobb på Vågen Trafikkskole, http://www.vaagentrafikkskole.no, og bilen min står klar i garasjen på skolen. Fin bil eller? Ble litt forbauset da jeg prøvde den og fant ut at det var ryggealarm (skulle nok vært filmet da ryggealarmen slo seg inn). Til nå har ingen av mine elever rygget i noe så jeg syns det var degradering å ha ryggealarm. Hengerfeste manglet så vi får se om vi kan gjøre noe med det. Jeg syns det er greit når hengerfestet er fastmontert så man ikke skal drive å ta det av og på. Men bare vent... blir nok veldig enig med sjefen etterhvert. Har forresten kjent sjefen og hans familie i ganske mange år og det er veldig koselig å komme ned dit. Fruen sitter på kontoret, herren er sjefen og sitter mye i bil og andre kjøretøy, datteren er like gammel som meg og kjører mye bil, så er det lillemann, som ikke er så liten som jeg husker, som også sitter mye i bilen. Ut over det er det en ung mann og nå meg som også går under arten bilkjørere.

1 kommentar:

  1. Hei B, Å og AM! Det va veldig kjekt å lese om livet dåkkers igjen. Godt å høre at AM er på bedringens vei og snart er klar for barnehagen.Også er det jo bra at dåkker har fått solgt huset før vinteren virkelig har kommet...sjøl om det ligge snø rett utenfor stue vinduet og snømannen står like steil som da den ble laget for snart 1 uke siden. Men det som e trist e at dåkker har reist fra Kongsberg. Dåkker e savna!! Men dåkker har jo reist te Norges solkyst, Costa del Sandnes, og det e ingen dårlig erstatter for kuldehullet Kongsberg. Ønske dåkker det beste der i vest og Guds velsignelse over familielivet! Klem fra familien Danielsen

    SvarSlett