søndag 5. oktober 2008

Onsdag 01.10.08

Enda en natt med å stå ved sengen til AM! Kl 0100 kom de inn og skulle gi ham stikkpiller, og han våknet. Han visste ikke hvordan han skulle ligge. Han sa: ”Mamma, kose!”. Da var det bare å legge hodet til mamma ned til AM sitt fjes og kose. Det blir litt bedre da. Det er godt for mamma å kunne være der for gutten sin!

Kl 0830 var det blodprøver. I dag morges ble tempen glemt. Paracet stikkpiller ble bare puttet inn, og vi var fornøyd med det. AM hadde så vondt at da fikk det bare være med feberen. Kl 1410 var feberen 37,9 og Paracet ble gitt.

Romkameraten reiste hjem i dag. Det blir godt å få rommet for oss selv, men det har vært veldig koselig selskap så det blir litt rart at de drar.

Vi prøver å få oss i hvert fall 1 tur bort fra avdelingen hver dag. Når vi kommer tilbake etter slike turer, vil ikke AM bli med inn igjen. Det er litt travelt å måtte mase for å få han med, men å skal man gjøre?

I dag har vi hatt besøk, og det var koselig. AM hadde det morsomt med bygging av tårn, og ikke minst riving av tårn!

Kl 1915 var feberen steget til 38,1, og han fikk Paracet Kodin i stedet for vanlig Paracet. Det var for å kunne sove litt bedre. I tillegg fikk han Ibux og antibiotika i sprøyte i munnen som han pleier. Han var rasende, dette blir vanskeligere for hver gang. Det endte med at alt kom opp igjen.

Da han skulle sove, trillet vi senga inn på rommet for overvåkning der han lå første natta etter operasjonen. Han sovnet etter ca 15 min, og da sov han godt! Det var vanskelig å gå fra han der, men når mamma også trenger å få en god natts søvn…

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar