tirsdag 2. september 2008

Tirsdag 02.09.08

I går morges fikk vi høre at vi skulle flytte opp en etg. til Barnekirurgisk sengepost. Og i går kveld hadde det blitt til at de snakket om å sende oss hjem. Den siste beskjeden stemte godt. Vi er hjemme og helt utslitt! Nå begynner ventingen. Vi skal vente på brev i posten om ny innleggelse. Forventet ventetid er 2 til 3 uker. Hvis vi ikke har hørt noe etter 2 uker hjemme så fikk vi streng beskjed om å ringe til Barnekirurgisk avdeling.

Etter undersøkelsen i går vet vi at det ikke er spredning men at svulsten vokser og må fjernes. Siden den ikke har spredt seg har den heller ikke festet seg til noe der inni. Sannsynligheten er stor for at AM er født med en godartet svulst som har begynt å vokse. Forventet behandling er operasjon først og hvis alt er borte så er det nok. Hvis det er noe igjen for at det for eksempel ligger for nær andre organer til å fjerne alt så tenker de å bruke stråling i stede for cellegift. Da kan de behandle bare det området som trengs.

1 kommentar:

  1. Hei AM, Bjørg og Åsmund!
    Å lese innlegget fra 02.09.08 blei på mange måter et bønnesvar. Ingen spredning, dette e bare så bra! Me har dåkker med i tankene og bønnene våre. Hvis det e någe dåkker trenge hjelp te så e me her for dåkker.
    Klemmer fra Linnea, Rune og Kine

    SvarSlett