mandag 1. september 2008

Lørdag 30.08.08

Vi er ikke fastlåst på Rikshospitalet! Det er deilig å slippe å sitte inne 24 timer i døgnet. Det har vært et veldig fint vær men litt skummelt. Det er litt vanskelig å vite hva vi skal ha på oss. T-skjorte er passe i det ene øyeblikket mens i neste er det litt kaldt, men allikevel for varmt med genser over t-skjorta. AM bør ikke få feber nå! I natt og i dag morges har han nøset litt og snufset. AM får lett feber så vi får følge godt med. Det er ikke mange undersøkelser de gjør med gutter som har feber. Og det bør helst ikke være noe som er smittsomt. Da blir vi satt i isolat for ikke å smitte andre. Jeg klarer ikke forestille meg hvordan det kan være å bli innesperret med en så sprek gutt som skal ut på lekerommet rett etter at øynene har åpnet seg om morgenen. Det er en kamp hver kveld å få ham bort fra alle lekene.

Denne helgen ”har vi besøk” av Karine og Emil. (Karine var min forlover.) I dag ble det tur til Ullevål stadion for litt handel. Det var en deilig gåtur og AM koset seg veldig med alle bilene og hundene som var å se på.

Solveig flytter fra Ski til Sandnes denne helgen. Mor, far og Solveig var innom en tur før de reiste til Kongsberg og sov hos oss. Da får de sjekket posten vår de siste dagene. Stoppe posten har vi ikke hatt mulighet til enda. Men det er bare praktiske ting!

Vi vil også takke alle dere som følger med, ber for oss og viser oss gjennom telefoner og sms at dere er der ute. Selv om vi ikke klarer/har mulighet til å svare på alt så er det veldig godt å se at dere er der!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar