lørdag 27. september 2008

Torsdag 25.09.08

Kl 0520 var jeg ferdig med å sove. Fikk i meg noe jeg ikke tåler i går og det ble derfor en litt rar natt. AM sov, heldigvis, til kl 7 og syns verden var kjempebra. Han ble sittende i senga og han har fått det for seg at det er bane-tv på tv hele dagen. Men vi fant da noe vi kunne se på.

Gutten som var til operasjon før AM er 1 år og 2 dager eldre enn AM. Pga alderen skulle AM vært først, men siden alle som var med på AM sin operasjon var spesialplukket ble AM nr 2 denne dagen. Det gikk helt greit med fasting. Selvfølgelig spurte han etter sine favoritter: kjeks, grøt og juice (all drikke med farge på, uten kullsyre) og foldet hendene, men da vi sa han ikke kunne få så fant han fort en forklaring selv. ”Mamma, tomt?” Siden vi visste at det ikke var store forhåpninger om å få i ham noe mat denne dagen så måtte jo svaret bli ”Ja”.

AM ble trillet ned kl 1330 og var ute litt over 15. Vi brukte tiden til å gå ned til Vinneren, over til Ullevål og sykehuset. Etter 2 timer var vi oppe igjen, da klarte ikke jeg være borte lenger. Var veldig urolig og bare måte opp. Vi fikk ikke mye tid på oss før vi fikk gå til oppvåkningen. AM våknet for tidlig, etter hva som er best, og hadde tegn på at han var litt kvalm. Han fikk kvalmestillende. Allikevel ville han ikke roe seg. Han spurte om å få komme på ”fang”, vi fikk tillatelse og hjelp så han fikk komme over i mammas fang. Da vi var klar til å komme tilbake på avdelingen nektet AM å ligge i senga så jeg måtte bære.

Tilbake på avdelingen, kl 17, ble AM liggende på et overvåkingsrom med plass til 4 pasienter. Han satt på mormor sitt fang da damekirurgen kom inn og ble stående å måpe. Hun lurte jo litt og kom med kommentaren ”Er ikke du operert i dag?” Men når det gjelder kos og å sitte på fang så skal det visst ganske mye til før det blir ille! Han satt og koset, drakk ”juice” (MER bringebær og solbær) og så rundt seg. Kl 2015 sov gutten og vi satt litt til før vi gikk oss en tur rundt på sykehuset. Vi følte oss tøffe!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar